Këshilla/Blog

A e ka kaluar dikush ankthin 10.09.2019

Kam deshir te pyes se a e ka kaluar dikush, Crregullimin e ankthit nga kompelt vizizitoret e faqes se e shoh qe nga 2013 ka njerz qe vuajn nga ankthi a esht dikush nga 2013 qe e ka kaluar ankthin???????

  1. anxietykillforever thotë:

    nuk besoj se dikush qe ka crregullim ankthi te somatizuar mund te jete sheruar,nk eshte semundje qe kalon lehte ano mbetet gjithmone aty ne cdo moment ne cdo vit ne cdo sekond te jetes per tu sheruar komplet brsoj se duhet nje mrekulli,te luftosh dite per dite 24h per ekzistence mos ta jetosh dot jeten ne maksimum,mendoj nga eksperienca ime ss duhet nje disipline fizike dhe mendore shum e forte qe te arrish te kuptosh vetveten.

    1. Lumja thotë:

      Po sa bukur e ke treguar por si te veprojm un qe 19 vite vuaj qdo dit ket ankth jom.dhum keq ..flm per pergjigje

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.