Këshilla/Blog

LLL 01.09.2019

Pershendetje kam dhimbje ne vagin kur dal ne banjo edhe xhjerr gjak a mund te me ndimoni

 1. Fondacioni Together Albania thotë:

  Pershendetje e dashur.

  Patjeter duhet te vizitosh mjekun familjar. Eshte e pamundur per te te keshilluar pa bere egzaminim.
  Gjitha te mirat,
  Stafi Nukjevetem

 2. Dr. Elinda Gjata thotë:

  Pershendetje. Duhet te shkosh te mjeku sa me pare, per t’u kontrolluar dhe per te gjetur shkakun e dhimbjes dhe hemoragjise.

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.