Këshilla/Blog

LLL 01.09.2019

Pershendetje kam dhimbje ne vagin kur dal ne banjo edhe xhjerr gjak a mund te me ndimoni

 1. Fondacioni Together Albania thotë:

  Pershendetje e dashur.

  Patjeter duhet te vizitosh mjekun familjar. Eshte e pamundur per te te keshilluar pa bere egzaminim.
  Gjitha te mirat,
  Stafi Nukjevetem

 2. Dr. Elinda Gjata thotë:

  Pershendetje. Duhet te shkosh te mjeku sa me pare, per t’u kontrolluar dhe per te gjetur shkakun e dhimbjes dhe hemoragjise.

Lini një Përgjigje te Fondacioni Together Albania Anuloje përgjigjen

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.