Këshilla/Blog

Noname 25.09.2019

Kam kruajtje mes kembeve, mes gishtave ndonjeher, mkan dale 2-3 pucra shum tvogla mezi duken tek koka penisit , Me shum kruhem naten dhe ndonjeher kur bej dush

  1. Dr. Adelina Nikolla thotë:

    Pershendetje ne lidhje me shqetesimin tuaj do ju keshilloja te benit nje konsult me mjekun specialist Dermatolog ose Alergolog per te pare netyren dhe skakun e kesaj kryuarje qe ju referoni. Mund te jete dicka kalimtare por duhet vizita me specialistin per ta vertetuar kete gje.
    Ju uroj dite te mbare.

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.