Këshilla/Blog

Diellza 14.08.2019

Pershendetje
Kam krurje trupi te vazhdueshme qe sme le rehat. Jam ber merak mos e kam nga antidepresivet qe kam perdor per 6 muaj
Flm,

  1. Dr. Adelina Nikolla thotë:

    Pershendetje ne lidhje me shqetesimin tuaj do ju keshilloja te benit nje konsult me mjekun specialist Dermatolog ose Alergolog per te pare natyren dhe shkakun e kesaj kruarjes qe ju referoni. Gjithashtu edhe antidepresivet japin her pas here keto shqetesime por duhet konsulta nga specialisti per ta verifikuar kete gje.
    Ju uroj dite te mbare.

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.