Këshilla/Blog

Gentian 02.10.2019

Kam disa pucra te bashkuara ne krahe dhe me kruhen shume sidomos gjate nates kam perdorur kremin Fucidin Antibiotik te ardhur nga Dubai por spo me jep efekt

  1. Dr. Adelina Nikolla thotë:

    Pershendetje ne lidhje me shqetesimin tuaj do ju thoja qe te konsultoheshit me mjekun tuaj te familjes per te pare natyren e ketyre pucrave dhe per te mare mjekimin e duhur.
    Ju uroj dite te mbare.

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.