Këshilla/Blog

Iiii 31.01.2020

Prsh jam 22 vjece femer dhe kam 2 e gjysem qe bej seks mesatarja 4 her ne jav por une akoma nuk kam arritur orgazmen pra akoma nuk e kam ndjer vetem te derdhem apo ndoshta dhe ate kenaqesin e madhe qe thuhet qe ndjeher dua te theksoj se une jam mostrubuar por pa futur gje ne vagin qe ne moshen 13 vjecare dhe ka pasur dite qe kam qendruar dhe 2 ore ne dit pa nderprerje duke mostrubuar se di ka ndonje efekt anesor qe mund te vij nga mostrubimi apo ka ndonje arsye tjeter pse une nuk arrij orgazmen sepse shqetesohem mos mostrubimi i tepert ndikon edhe mos mbetjen shtatzen uroj te me ndihmoni flm

 1. MSc. Enkel Bulica thotë:

  Pershendetje dhe te falenderoj qe ke shkruar. Fillimisht, masturbimi nuk ndikon ne mos mbetjen shtatzene. Per sa i perket mos arritjes se orgazmes gjate marredhenieve seksuale, mund te kete arsye te ndryshme qe zakonisht kane shkaqe psikologjike. Para se te zgjerohem ne pergjigje, do te deshiroja te dija nese gjate masturbimit qe ju e beni krahas marredhenies seksuale apo dhe me pare, a ndjeni se keni perjetuar ndonjehere orgazem?

  Gjithe te mirat
  Enkeli

  1. Iiiii thotë:

   Kur mostrubohem ndjej kenaqesi por nuk ndjej qe kam arritur ne orgazem pra nuk derdh aspak ndersa kur bej seks nuk e ndjej as ate kenaqesin qe ndjej gjate mostrubimit

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.