Këshilla/Blog

pa emer 04.06.2020

persh doktoreshe uroj te jesh mire. jam 16 vjeq jam e virgjer dhe i dashuri im u derdh ne bark dhe me ka shkuar sperma deri te organi.a mund te kem mbetur shtatezene tlt me trego se jam shume ne hall. RRESPEKTE.

  1. Dr. Elinda Gjata thotë:

    Pershendetje. Jo, nuk mund te ngelesh, mundesia eshte me e vogel se 1 %.

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.