Këshilla/Blog

Uni 21.01.2020

Nuk mesoj dot ne universitet si tia bej

  1. MSc. Enkel Bulica thotë:

    Pershendetje, problemet me perqendrimin mund te kene natyre te ndryshme. Duke mos pasur detaje per situaten tende individuale, po shkruaj se ne pergjithesi problemet me perqendrimin dhe te nxenin jane te lidhura me lodhjen dhe veshtiresite emocionale, por mund te jene dhe karakteristike e problemeve me shendetin fizik apo psikologjik. Per te te dhene nje pergjigje me te hollesishme do te deshiroja te dija dicka me specifike per rrethanat e tua, veshtiresite dhe ate se cfare mund te jene arsyet e ketij shperqendrimi. Gjithe te mirat, Enkeli

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.