Këshilla/Blog

Ele 08.08.2019

Pershendetje Doktoresh Erjona Shehu,
Para tri ditesh teksa u zjova nga gjumi vura re qe krahu me ishte enjtur dhe vura re nje shenje te kuqe mendova se ish ndonje pickim mushkonje
Dhe piva nje incidal
Krahu vazhdonte te enjtej dhe sot jam ne diten e 3 dhe shenja e kuqe dhe enjta vazhdon per me teper ndjej dhimbje te shenja e kuqe dhe nxehtesi
Ne spital me ben nje ringer me vitamina dhe nje ultrakoten
Nuk di cfare te beje me ju lutem me jepni nje drejtim
Ju falenderoj