Këshilla/Blog

Bleta 10.10.2019

Pershendetje, kam probleme me lekuren e duarve dhe kembeve,eshte nje forme ekzeme.Vite qe mjekohem po pa rezultat.Nuk eshte mykotike.

  1. Dr. Adelina Nikolla thotë:

    Pershendetje ne lidhje me shqetesimin tuaj do ju keshilloja te benit nje konsult me mjekun specialist Dermatolog per te pare natyren e problemeve qe ju referoni dhe te merni mjekimin e duhur per to.
    Ju uroj dite te mbare.

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.