Këshilla/Blog

Besjana 13.01.2020

Pershendetje!Problemi im eshte qe nuk kam kenaqesi gjate interkursit seksual.Kam ber analizat e estradiolit 125.6 per te par nese eshte kjo arsyeja dhe nuk kam gjetur zgjidhje.Jam vizituar vetem ne gjinekolog nuk e di nese duhet te drejtohem diku tjeter per te gjetur nje zgjidhje.Faleminderit paraprakisht.

  1. Evisa Zhapa thotë:

    Pershendetje, Nuk eshte problem urgjent. Duhet te organizoheni dhe te kryeni vizite me specialistin urolog. Gjate vizites do percaktohen nese jane te nevojshme analiza apo ekzaminime te nevojshme per te diagnostikuar e trajtuar problemin

    Faleminderit

Lini një Përgjigje te Evisa Zhapa Anuloje përgjigjen

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.