Këshilla/Blog

Badboy 02.11.2019

Me ka e Dale dy pucra te bardha te koka penisit nuk eshte se me shqetesojne por thjesht dua te Di a ka ndonje problem serioz kam ber seks e pambrojtur me 1 goc e cila ka kryer mardh edhe me te there..

  1. Dr. Adelina Nikolla thotë:

    Pershendetje ne lidhje me pyetjen tuaj do ju thoja qe keto pucra jane normale per meshkujt. Ato zakonisht dalin nga djersitja dhe nga ferkimet ne kete rajon. Zakonisht zhduken vetvetiu dhe nuk jane per tu shqetesuar. Por nese keni merak mund te konsultoheni me nje mjek specialist Dermatolog per te pare natyren e ketyre pucrave.

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.