Këshilla/Blog

Gezimi 05.11.2019

Pershendetje i nderuar doktor
Jam.nje 42 vjeqar dhe para dy jave me ka dal nje puqerr ne lekuren e penisit nen koke ne anen e majte
E ndrydha por sikir u rrite
Tani sikur rrjedh qelb dhe nuk ka ndermend te sherohet..e kam.perdor nje mast -Kuterid- pa receten e mjekut
Nuk kam qen ne vizite asnjeher te mjeku
Gjendem ne gjermani
Kam.pas edhe marredhenje me femra dhe pa mbrojtje
Por ndoshta para 1-2 viteve
Por tani jo

Me.pengon shume dhe jam shume i shqetesuar
Jam.i martuar dhe kam.femije
A ka ndonje mast ta perdore pa receten e mjekut qe me keshilloni ju
Ose duhet te shkoj ndonje laborator per analiza apo konsulte mjeksore
Ju pershendes gezimi

Kam shum kruarje ..

 1. Arjan Harxhi thotë:

  Ne nje situate te tille eshte e nevojshme nje vizite apo konsulte me nje mjek.
  Fakti qe nuk keni patur mardhenie te pambrojtura seksuale me partnere rastesore kohet e fundit flet per nje risk te vogel te nje infeksioni qe mund te merret me rruge seksuale. Megjithate mjeku do te vleresoje situaten klinike lokale dhe do te rekomandoje berjen e testeve dhe analizave specifike per te sqaruar apo perjshtuar diagnozen e mundshme te nje infeksioni apo problemi te lekures.
  Duke qene qe jeni i martuar dhe keni nje partnere fikse e ben me te nevojshme berjen e konsultes dhe sqarimin e diagnoses dhe mjekimin perkates.
  Ne kete periudhe deri ne kryerjen e konsultes do tju sugjeroja qe mos te kryeni mardhenie seksuale me gruan ose ti kryeni ato te mbrojtura me prezervativ.
  Nuk eshte e keshillueshme qe te jepet nje mjekim “on line” pa u sqaruar diagnoza perkatese!

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.