Ekspertët tanë

që janë në dispozicionin tuaj

PhD. Blerta Bodinaku

Psikologe

Dr. Blerta Bodinaku ushtron prej shume vitesh profesionin e psikologes klinike.

Gjithashtu pedagoge prane Fakultetit te Shkencave Sociale, ne departamentin e Pedagogji – Psikologjise.

Bëj pyetjen tënde

Ju rekomandojmë që kur te parashtroni pytjen të merrni kohë ne formulimin e saj, dhe të cekni disa nga informatat më poshtë : Çka është duke ju shqetësuar,  kur ka ndodhur apo filluar ngjarja, kë e ka përfshirë, si ka filluar problemi, çfarë ju brengos më së shumti lidhur me situatën, a jeni munduar të zgjidhni vet këtë problem, dhe nëse po, si?

*Kjo faqe moderohet nga administratori prandaj pyetjet nuk do të postohen menjëherë.
*Të përzgjedhurit e ekspertit jo domosdoshmërisht e garanton marrjen e përgjigjes nga i njëjti ekspert.

[expert_name]