Ekspertët tanë

që janë në dispozicionin tuaj

MSc. Klodjana Gjika

Psikologe/ Psikoterapiste

Terapiste nën supervizim për Psikoterapine Psikonanalitike specializuar nga Universiteti “Sigmund Freud” Vjenë (SFU), Instituti për “Psikoanalizën dhe Psikoterapine” e Aplikuar) – Insbruk (IAP) dhe Shoqata Shqiptare për Psikoterapinë (SHSHP)
Aplikon psikoterapinë psikanalitike ne praktiken e saj private.

Diplomua në Master te Shkencave në Psikologji Klinike dhe B.A. në Psikologji ne Fakultetin e Shkencave Sociale, Universiteti i Tiranës.
Përvoje prakike në Paraburgimin e Krimeve të Rënda, në shoqata të ndryshme mbi mbrojtjen dhe të drejtat e grave dhe në shtëpi të mbështetura me pacientë me çrregullime psikotike.

Bëj pyetjen tënde

Ju rekomandojmë që kur te parashtroni pytjen të merrni kohë ne formulimin e saj, dhe të cekni disa nga informatat më poshtë : Çka është duke ju shqetësuar,  kur ka ndodhur apo filluar ngjarja, kë e ka përfshirë, si ka filluar problemi, çfarë ju brengos më së shumti lidhur me situatën, a jeni munduar të zgjidhni vet këtë problem, dhe nëse po, si?

*Kjo faqe moderohet nga administratori prandaj pyetjet nuk do të postohen menjëherë.
*Të përzgjedhurit e ekspertit jo domosdoshmërisht e garanton marrjen e përgjigjes nga i njëjti ekspert.

[expert_name]