Këshilla/Blog

09.02.2016

pershendetje cfar tema muj me bisedu

 1. Stafi Nuk Je Vetem says:

  Pershendetje,

  Faleminderit qe na ke shkruar.
  Ti mund te shkruash ketu per te gjitha gjerat qe te shqetesojne. Stafi yne perbehet nga eksperte te fushave te ndryshme si: psikolog, dermatolog, gjinekolog, urolog, psikiater dhe mjek te specialiteteve te ndryshme.
  Me respekt,
  Stafi i Nuk Je Vetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.