Këshilla/Blog

11.02.2016

Prsh. Problemi im esht qe me rritet qimet nga brenda dhe kto ditet e fundit me esht ber nji si tip gunge te organi gjenital siper edhe po ta shtyp me dhemb, mendoj se esht qime mbrenda, duhet te bej kontrroll apo del vet

  1. Student Mjekesie says:

    Ky eshte nje infeksion i rrenjes se qimes. Quhet furunkul ose karabunkul ne varesi te nr te folikujve qe ka prekur. Te sugjeroj te marresh ndihme mjekesore pasi gjera te tilla, edhe pse te vogla, kerkojne zgjidhje kirurgjikale ne shumicen e rasteve. Me te mirat

  2. Dr. Erjona Shehu says:

    Pershendetje!

    Rritja e qimes nga brenda eshte nje proces qe u ndodh nje pjese te mire te femrave. Duke qene se yndyra dhe qimja dalin nga i njejti kanal, mund te ndodhe qe kanali te bllokohet dhe per pasoje krijohet ajo strukture qe duket si kokerr nga brenda. Ne raste te tilla mund te kete nevoje per mikrokirurgji (hapet lekura ne ate zone dhe behet zbrazja e permbajtjes).
    Gjithsesi nje vizite te dermatologu do ishte ne orientuese.

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.