Këshilla/Blog

25.03.2016

A eshte normale qe nje femer te kete cdo dite sekrecione te bardha vaginale? Dhe cfare jane ato?

  1. Dr. Genc Kabili thotë:

    Pershendetje!

    Nuk eshte normale qe te kete perdite sekrecione te bardha vaginale. Sekrecione te tilla , transparente, jane normale ne mesin e ciklit menstrual (rreth dites 14).
    Por nese jane prezente gjate gjithe kohes, eshte e mundshme te jete 1 infeksion vaginal mykotik, dhe per ta konfirmuar/perjashtuar kete, duhet bere analize e sekrecioneve vaginale.

    Gjithe te mirat!

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.