Këshilla/Blog

Vita 12.10.2020

Jam nje zonje 31 vjeq ,kam nje vajze 8 vjeqe e gjysem. Vajzen e kam lindur ne moshen 23 vjece ,pas 2 javesh qe linda vajzen kalova Trompoze ne mushkeri .U shtrova ne QSUT ne Tirane ku ndenja 15 dite e shtruar ,kam perdorur t holluse gjaku 7 muaj . Pasi ishte vajza 3 vjece ngela shtatzane perseri dhe abortova pa deshiren time 3muajsh e gjysem ,para 2 viteve u bera operacion per Apendisitin
,ku pas 3 ditesh operacioni i bera keq dhe u diaknostikova me Torbokuloz dhe kam marre mjekim per 9 muaj rrjesht.Pyetja ime eshte a mund te ngelem perseri shtatazane apo kam rrezik per jeten nqs tendoj me per lindje ‘theksoi qe vizitat per mushkerite i bej perseri ku dhe probleme kam perseri me frymarrjen dhe dhimbjet ne mushkeri’Ju lutem me ktheni pergjigje