Këshilla/Blog

Ana90 13.06.2022

Pershendetje! Aborti me pilula ne javet e para behet ne shtepi apo duhet te shkosh ne spital? Flm

  1. Nuk Je Vetem says:

    Pershendetje Ana,

    Ne javet e para nuk ka nevoje te shkoni ne spital, sidoqofte ju sygjerojme paraprakisht te konsultoheni me gjinekologun e juaj.
    Gjithe te mirat,
    Staff Nukjevetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.