Këshilla/Blog

vladimirazahaj 12.10.2020

Pershendetje doja tjy pyesja
Tashme kan kaluar 4 jav e 3 dit pas abortiti im 11javes dhe ende skam cikel a esht shjetesuese kjo gje kur mund te vi cikli ?
Un skam oreks me qe prej abortit nennj muaj kam ren 10 kile por keto kohet e fundit ndjej si fryrje barku eshte normale kjo fryrje? gjithashu dhe zhurme ne zorr a mos lidhet me abortin apo dicka nuk shkon pas abortit nuk kam kryer mardhenje a duhet te shjetesohem ?