Këshilla/Blog

lejla 16.04.2020

prsh desha te dij kur eshte mundesia me e mir dua te them pas sa kohesh pas abortit eshte mir te ngelem perseri shtatzane sepse me than se nuk eshte mir menjeher pas aborti e kur eshte koha dmth pas sa muajsh te provoj te mbetem shtatzane

  1. Dr. Elinda Gjata thotë:

    Pershendetje. Zakonisht rekomandohen 3-6 muaj pushim. Jo gjithmone dhe jo domosdoshmerisht. Por ne pergjithesi, ky eshte rekomandimi mjekesor. Gjithe te mirat.

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.