Këshilla/Blog

Lina 01.07.2020

Kam gati 10 vite me problemet me akne ne fytyre dhe trup. Fillimisht me jan shfaqur ne krahror por tani kan filluar te me shfaqen edhe ne duart edhe pjesen e larte te kembeve. Kam vizituar nje mjek por me arsyetimin qe jane nga mosha nuk me dha ndonje ilaq. Kam provuar krema te ndryshem qe me jane sugjeruar nga shoqet e mia, por pa sukses sherimi.
Ajo qe me shqeteson me shume eshte qe edhe motra ime dhe vllau kan te njejtin problem sikur une. A mund te jete gjenetike kjo, a do mund te sherohet lekura?