Këshilla/Blog

Kresha 15.06.2021

Si me trajtu aknet yndyrore dhe si me largu faleminderit.

  1. Nuk Je Vetem thotë:

    Pershendetje dhe faleminderit qe na keni shkruar. Ju rekomandojme te konsultoheni me nje dermatolog per te marre nga afer keshilla te specializuara dhe trajtim nese do te jete e nevojshme.

    Gjithe te mirat,
    Stafi i nukjevetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.