Këshilla/Blog

12.02.2016

Pershendetje .
Jam nje vajz 18 vjec dhe kam probleme me aknet. Me te shumta i kam ne zonen e ballit dhe tek 2 faqet.. doja t dija nese keto jane te moshes apo mund t vin si pasoj e ndo1 infeksioni vaginal .. Do te deshiroja nje pergjigje prej jush pasi nuk kam mundesi te kontrollohem tek nje mjek dermatolog. Faleminderitt . Dhe ju uroj per faqen.. eshte me te vertet nj ide e mir 🙂

  1. Dr. Monika Fida says:

    Pershendetje .
    Aknet eshte nje patologji e shkaktuar nga disa faktore ,( disbalancat hormonale, proponiobacter i aknes , tendence per lekure te yndyrshme acneike, stresi, produkte kozmetike jo te pershtatshem, medikamente etj, ) .
    Si fillim do te te rekomandoja gel lares antiakne , si dhe nje pomade lokale ( gel lares acteen, krem erythromycin ).?

  2. Anonymous says:

    Faleminderit shume per keshillen

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.