Këshilla/Blog

Af 20.09.2022

Pershendetje, pas sa ditesh nga kontakti seksual sugjerohet qe te kryhet analoza e Hiv? Faleminderit

  1. admin says:

    Pershendetje dhe faliminderit qe na ke shkruar.
    Testi per HIV duhet bere 4-6 jave pas mardhenijes seksuale. Shkaku eshte pasi ne tri javet e para shpesh mund te shfaqet nje reagim trupor i cili quhet Serokonversion, ku personi mund te kete simptoma te ngjajshme me gripin.
    Gjithe te mirat,
    Stafi Nukjevetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.