Këshilla/Blog

Xhesi 01.08.2021

Si te shmang ankth ?

  1. Nuk Je Vetem thotë:

    Pershendetje dhe faleminderit qe na keni shkruar. Ju ftojme te na tregoni dicka me teper lidhur me shqetesimin tuaj ne menyre qe nje prej eksperteve tju jap nje keshille sa me ndihmuese per rastin tuaj. Ne cfare momentesh ndjeni ankth? Prj sa kohesh e ndjeni si shqetesim? Ndihuni e lire te na shkruani serisht.

    Me te mirat,
    Stafi i nukjevetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.