Këshilla/Blog

Gera 03.08.2021

Te lutem para nje viti kam pas miza ne duar dhe e kam kaluar shpejt tani ka nje muaj qe me eshte perserit prap miza me doren e majte dhe me momente me kap paniku me dridhen duart dhe smarr dot frymw, pasi shkova ne urgjenc me than qe ske asgje, me pas bera nke vizit ne neurolog dhw ai me tha te beja nke emmg per te pare nervat e dores,ose tha keto mizat ne duart mund te vijn dhe nga dicka me kok, po per kete me tha mos u shqetso dhe me kerkoi falje qe me tha dicka te tille, por qe nga ai momwnt une jam fiksuar qe kam dicka me kok. Mendoni qe eshte anth apo vertet mund te kem dicka ne kok? Ju lutem me jepni nje pgj