Këshilla/Blog

Sami 18.09.2020

Pershendetje
Kur jam ne bisedime duke folur me dika shoh anesh dhr nuk shoh personin nuk jam i perqendruar
Me rok dicka mbas koke dhe me duket se do bie
Edhe doret kur e kapi bardakun nuk me duken se jam ne funskion
E mbas tensionin kur me kap kjo gje e kam ne rregull
Si e definoni kete a eshte pjese e ankthit apo?

  1. Nuk Je Vetem thotë:

    Pershendetje dhe te falenderojme qe na ke shkruar. Nuk e kam shume te qarte shpjegimin qe i ben problemit. A mund te me thuash pak me teper kur ke filluar te ndihesh ne kete forme ose te ndash pak me teper rreth vetes. Si eshte nje dite nga jeta jote qe te kuptojme me shume me cfare lidhen keto problematika qe ti shfaq.

    Mbetemi ne pritje te pergjigjes tuaj,
    Stafi i Nuk je vetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.