Këshilla/Blog

Durim 03.05.2021

Pershendetje kohve te fundit jam shum keq, ankthi po me mundon shum

  1. Nuk Je Vetem thotë:

    Pershendetje dhe te falenderojme qe na ke shkruar. Do te donim te na shkruaje me shume ne lidhje me gjendjen qe po kalon ne menyre qe ekspertet te te japin nje pergjigje me te plote dhe ndihmuese. A ka ndryshuaar dicka ne jeten tende keto kohe dhe a mendon se ka lidhje me gjendjen qe po kalon? Prej sa kohesh ndjehesh keq? Ndihu i lire te na shkruash me teper.

    Gjithe te mirat
    Stafi i nukjevetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.