Këshilla/Blog

????? 01.04.2024

Pershendetje vuaj nga ankthi dhe ataket e panikut ndonjehre kam aritmi sii kaperciime te zemres kom lexu qe mund te jete shkaktar stesi ankthi a keni ndonjee informatee se ekg e kam be edhhe kontrollenn te kardiologu me stetoskop me ka thenee qe nuk ki nevojj tee besh kontrolla te tjera sepse ti nuk je e semure nga zemra. e kam vrejt qe kur ha yndyre vonee me fillojn shqetsimet poo ikin shpejt dua nje mendim te secilitt a kam nevoje te shqetsohem jam me terapi elicea 10mg

  1. L says:

    At vjen mundim marramendje at duket se je e lodhur sepse edhe un e kam kte kapercime

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.