Këshilla/Blog

Devi 21.05.2020

Pershendetje,nuk e di nese keni mundesi te me shkruani tani? Po ndihem shume ne ankth dhe nuk po e kuptoj nga cfar me vjen.

  1. Nuk Je Vetem thotë:

    Pershendetje,

    Mund te pershkruani pak gjendjen tuaj si fillim, cfare ndjeni dhe cfare mendimesh u mundojne? Me tej ndaluni ne pershkrimin e jetes tuaj te perditshme, puna, shkolla, marredheniet tuaja te ngushta. Ne kete menye eksperti mund te te vij ne ndihme per te kuptuar pse jeni duke e kaluar kete gjendje ankthi. Gjithe te mirat.

    Stafi Nuk Je Vetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.