Këshilla/Blog

pp 13.09.2020

Pershendetje

sapo e pashe faqen tuaj per here te pare, dhe doja te ju pyesja se a keni ndonje sherbim edhe per te rritur apo vetem per adoleshente?

jam nje vajze nga kosova, me eshte konstatisr ankthi kronik qysh ne mishe shume te re, dhe nese keni ndokend qe dije te me kshilloje me shume ne jete fushe do te ishte perfekt

  1. Nuk Je Vetem thotë:

    Pershendetje dhe te falenderojme qe na ke shkruar. Per te komunikuar me nje nga Ekspertet e Nuk je vetem, te ofrojme mundesine e chatit ku ti mund te shohesh oraret http://www.nukjevetem.al/chat-orari/ dhe te futesh online te shkruash me Ekspertin per shqetesimin tend. Kjo eshte edhe menyra sesi mund te fillosh chat https://www.youtube.com/watch?v=ZjcLbXs-QxM

    Gjithe te mirat,
    Stafi i Nuk je vetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.