Këshilla/Blog

Ana 01.08.2021

Pershendetje !
Vuaj nga ankthi gati 1 vit e gjys kam perjetuar shum simtoma fizike si rrahje te shpeshta zemre ,ndjesi simur me ndalon zemra ,i kam ber te gjitha kontrollet me kan dal mire .plus qe un jam dhe shtatezan 7 muajshe ,edhe per kte shqrtesohem me shume ,nuk e di se si do shkoj deri ne fund .