Këshilla/Blog

Gi 06.05.2022

Pershendetje jam rritur gjithmone me probleme familjare dhe duke fajsuar veten. Tani kam filluar te kem gjendje ankthi dhe paniku per cdo problem sado te vogel. Dua te rri vetem sepse ndikohem nga gjendja emocionale e dikujt tjeter . Kjo gjendje po me shkakton dhe probleme te tj shendetesore. Perpiqem ta ndihmoj veten me aktivitet fizik por problemi im me i madh eshte qe nuk jam produktive dhe nuk kam qef te bej asnjegje .