Këshilla/Blog

Jeta 07.06.2022

Mirmrama ju lutem te me ndihmoni edhe un po vuaj nga ankthi dhe depresioni shum po bona agresive nuk po muj me dal prej ksaj situate spo me pelqen vetja po diqka em mundon mbrena ashtut nxitohem meniher em pengon qdo send edhe kjo tmerr po me doket edhe jom kon me nje lidhje toksike ashtut edhe pun em vjen toksik qe jam po me vjen.pls sugjeromni qka te boj