Këshilla/Blog

Armando 20.06.2022

Prsh kam 10 dite qe me ka kapur nje gjendje ankthi, kam pagjumesi, nuk kam oreks, ndihem i lodhur, i merzitur, kam rrahje te shpejta te zemres.

 1. Nuk Je Vetem says:

  Pershendetje i dashur dhe faleminderit qe na ke shkruajtur.
  Ankthi shkaktohet si pasoje e faktoreve te ndryshem. Per te kuptuar burimin e tij eshte e rendesishme te analizohet se cka ka ndodhur ne jeten tuaja para 10 diteve?
  Per te marre nje pergjigje me ndihmuese nga nje prej eksperteve ju ftojme te analizoni me veten dhe te na shkruani serish. Gjithashtu mund te ndiqni dhe videon e meposhtme ne te cilen jepen keshilla praktike sesi te perballeni me ankthin:
  https://www.youtube.com/watch?v=UK0Q-HP–Rs&ab_channel=FondacioniTogetherAlbania
  Poashtu ju mund te flisni drejtperderjt ne chat me nje nga piskologet e faqes ne oraret e postuara ne faqen http://www.nukjevetem.al, dhe ne rrjetet sociale.

  Gjithe te mirat,
  Stafi i nukjevetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.