Këshilla/Blog

Gresi 24.06.2022

Pershendetje,
Sapo kam kaluar ankthin per here te dyte, pasi solla ne jete nje bebe dhe kam nevoje per ndihme psikoterapie.
A eshte e mundur te me jepni nje kontakt?
Faleminderit

 1. Nuk Je Vetem says:

  Pershendetje dhe faliminderit qe na ke shkruar.
  Te lutem na shkruaj prap duke na derguar kontaktet tuaja dhe vendbanimin, dhe do ju kontaktojme ne.
  Te dhenat tuaja nuk do postohen.
  Gjithe te mirat,
  Stafi Nukjevetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.