Këshilla/Blog

Dita 06.09.2022

Pershendetje, vuaj nga ankhti qe 2 vite kam perdor qetesues si Paroksetin, Xanax, FLuoksetin, Lecilium, de fundi DR. me pershkruajti Demetrin, por qe po me mundon shume, po kam probleme me frymemarrje, shtrengim ne gjoks. Qfar me sugjeroni te bej? Ju pershendes!

  1. admin says:

    Pershendetje Dita,

    Te sygjerojme te beshe edhe nje vizite te mjeku qe ju ka pershkruar Demetrin, dhe te konsultoheni rreth efekteve anesore qe po i perjetoni.
    Gjithe te mirat,
    Stafi Nukjevetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.