Këshilla/Blog

Spice 03.04.2024

Kam 19 vjet qe mjekohem për OCD dhe GAD.
8 vjet kam marrë anafranil
11 vjet paroxetine
Tani paroxetine nuk punon me. Ne eksperiencën tuaj çfarë duhet bërë. A mund te perdor një tjetër SRSSI apo duhet kaluar ne SRNI apo ne ndonjë ilac atipik .
Thjeshtë mendim

  1. Nuk Je Vetem says:

    Pershndetje dhe faleminderit qe e keni ndare shqetesimin tuaj me ne. Ajo qe ju rekomandojme eshte te keshilloheni me mjekun qe ju ka rekomanduar perdorimin e ketyre barnave pasi ai e njeh me mire gjendjen tuaj aktuale si dhe historikun tuaj te meparshem lidhur me progresin e shqetesimeve qe ju pershkruani.

    Gjithe te mirat,
    Stafi i nukjevetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.