Këshilla/Blog

Era 17.02.2022

Pershendetje, desha te iu pyes per barant antideoresive jam kam filluar me 5mg Escitalopram muajin e pare mirepo nuk kam vrejtur ndonje permisim te madh tash mbas nje muaji e kam rritur dozen ne 10mg sipas udhezimit te mjekit mirepo gjate gjith kohe po ndihem e lodhur e pergjumte si dhe jo e perqendruar a eshte normale te ndihem keshtu a eshte nderrimi i dozes fajtor.

  1. rrotadmin says:

    Pershendetje e dashur dhe faleminderit qe na ke shkurar. Ndryshimi i dozes mund te jete nje faktore qe mund te jap efektet anesore qe pershkuran ne letren tende. Megjithate te rekomandojme te flasesh me mjekun qe te ka dhene mjekimin dhe qe te ndejk nga afer per te kuptuar me qarte nese eshte si rezultat i shtimit te dozes apo vjen si pasoje e ndonje faktori tjeter.

    Gjithe te mirat,
    Stafi i nukjevetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.