Këshilla/Blog

Toni 03.07.2020

Pershendetje i nderuar,

Pasice po kaloj ne faza nga me te ndryshmet te ankthit, duke mu rikthyer prape pas nje pauze 2 muajshe, desha te ti si cfare te beje ne kete drejtim. A ka mundesi te kem psikoterapi per kete gjendje aspak te lehte. Faleminderit.

 1. MSc. Enkel Bulica thotë:

  Pershendetje Toni, ndodh shpesh qe shqetesimet e ankthit nese nuk trajtohen te pesojne periudha qetesie por dhe periudha kur perseriten me shpesh. Kjo mund te kete shume arsye. Patjeter qe per ankthin dhe panikun psikoterapia (trajtimi me ane te fjales) eshte metoda e preferuar e cila te lejon te punosh me mendimet dhe emocionet dhe faktoret qe e nxisin ankthin. Nese deshiron te bisedojme me shume mbi gjendjen tende, te mirepres ne komunikim te drejtperdrejte nepermjet chat-it te nukjevetem.

  Enkeli

  1. Toni thotë:

   Ne cfare orari mund te bisedojme ne chat ? Flm

   1. Nuk Je Vetem thotë:

    Pershendetje Toni, per t’u njohur me oraret kur terapistet jane te disponueshem na ndiqni ne faqet tona ne rrjetet/sociale kur oraret njoftohen cdo dite. Gjithe te mirat, Stafi i nukjevetem

 2. Kico thotë:

  Pershndetje jam kuruar per ankth po me meren ment dHe kam humbje ekulibri

  1. Toni thotë:

   Kico , sa kohe ke qe je me ankth?

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.