Këshilla/Blog

Nena e brengosur 04.05.2021

Pershendetje ka patur ndonje nene femijen me artrit juvenil?Keshilla ndarja e pervojes do ishte shume e mireseardhur.

  1. Nuk Je Vetem thotë:

    Pershendetje dhe faleminderit qe ke shkruar. Me siguri vizitoret e faqes qe kane patur te njejtin shqetesim do te ndajne eksperiencat e tyre me ty. Nese keni nevoje per keshilla nga nje profesionist, ju rekomandojme te konsultoheni me nje mjek specialist te fushes.

    Te urojme gjithe te mirat,
    Stafi i nukjevetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.