Këshilla/Blog

Iris 27.03.2024

Si jeni? Dua te di a mund te me keshilloni ndonje ndihme. Gati cdo mengjes kam probleme me frymemarrjen, me duket sikur do me dale zemra vendit, djersitem dhe me duket sikur do me bjere te fiket. Cfare te bej?

  1. Nuk Je Vetem says:

    Pershendetje dhe faleminderit qe na keni shkruar. Ju ftojme te ndani me ne nje inforamcion me te detajuar ne menyre qe nje prej eksperteve te jap nje pergjigje me te plote dhe ndihmuese. Prej sa kohesh ndihesh keshtu? A ke simptoma te tjera qe ju shqetesojne? A ka ndodhur dicka ne jeten tuaj qe mendoni se mund ta kete shkaktuar kete gjendje? Ndihuni e lire te na shkurani serish.

    Jemi ketu per ty,
    Stafi i nukjevetem

  2. Depresion says:

    Une jam Era dhe jam me depression se jam ndare me shume grindje kam nisur te ze te dashuri qe Kur isha ne klase te nente

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.