Këshilla/Blog

Anonim 03.05.2021

Pershendetje! Jam 21 vjec dhe kam 4 vite qe kam cikel te crregullt me menstruacione te pakta, pa dhimbje por qe me zgjat me shume se dy jave, kam bere egzaminime dhe eshte rezultuar se vuaj nga hipertiroidja… Dua te di ne qofte se ky problem eshte i trajtueshem plotesisht ? A mund te normalozohet cikli dhe a ndikon ne infertilitet kjo gje ?
Faleminderit paraprakisht!