Këshilla/Blog

Bona 14.04.2020

pershendetje uroj te jenj mire me ket situat qe kemi virusin .Kam nje shqetesim me ka ardhure cikli me dat 9 vetem nje pik kafe me dhjet pak me shum 11 me ka ardh gjith diten kirse me 12 mbazdite u nderpren po akoma fillon pak fare sa per te ber pis ciklin e kam me dat 15 kam te vjella dhimbje kok fryrje barku jam ne kerkim te nje bebi prandaj po te shqetesoj

  1. Dr. Elinda Gjata thotë:

    Pershendetje,

    Mund te jete nje cregullim, por mund te jete dhe hemoragjia e implantimit te nje barre. Mund te beni nje test barre ose nje bhcG, per ta vertetuar ose perjashtuar barren, meqe jeni e merakosur. Gjithe te mirat.

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.