Këshilla/Blog

Anana 15.09.2020

Kam vones cikli perreth 15 dit testet me dalin negativ ju lutem kush me sygjeroni ndonje ilaq per mem ardh pasi qe jam e shqetesuar flm per pergjigje

  1. Nuk Je Vetem thotë:

    Pershendetje dhe faleminderit qe na keni shkruar. Te rekomandojme te besh nje konsulte me gjinekologen per te kuptuar se cilet mund te jene faktoret e voneses se ciklit. Nuk mund te rekomandohen ilaçe pa vizite.

    Gjithe te mirat,
    Stafi i Nuk je vetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.