Këshilla/Blog

Maria 03.11.2020

pershendetje ka qe nga data 20 tetor qe me ka mbariar cikli menstrual kam disa njolla gjaku pasi urinoj cfare mund te jete?

  1. Nuk Je Vetem thotë:

    Pershendetje dhe te falenderojme qe ke shkruar shqetesimin tend ketu. Te sugjerojme te besh nje analize te urines dhe nje vizite te urologu pasi kjo mund te lidhet me ndonje infeksion te rrugeve urinare ose veshkave.
    Uroj te te kem ndihmuar
    Gjithe te mirat,
    Stafi i Nuk je vetem

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.