Këshilla/Blog

Pa emer 26.03.2021

Pershendetje
Jam duke provuar te mbes shtatzane tash e nje kohe …por cikli kete muaj me ka zgjatur vetem dy dite , a ka mudesi me dite se ku qendron problemi ?

  1. Nuk Je Vetem thotë:

    Pershendetje dhe faleminderit qe na keni kontaktuar. Ju rekomandojme qe te beni nje vizite gjinekologjike permes te ciles mund te merrni nje keshille te specializuar mbi shqetesimin tuaj.

    Ju urojme gjithe te mirat,
    Stafi i nukjevetem

  2. I paemër thotë:

    kam pas abort spontane dy her dhe analizat mkan dal mir po un jam negativ buri 0 pozitiv aka diqka qe nuk shkon apo si ? flm juve ..

Ju lutemi që komentet tuaja të jenë mbështetëse dhe jo gjykuese ndaj të tjerëve. Faqja administrohet, ndaj komentet postohen vetëm pas aprovimit nga administratori.